Stamnummer 0002
with
()
 
LADIES DAY elke dinsdag van 10 tot 12 u vanaf half april - ook dames ander club welkom -  Speciaal promotie tennislessen 15, Krokus-, Paasstage, Lentelessen, S2T zie tennisschool - Zondag 22 februari Carnavaltornooi voor de Kids op RATC, in samenwerking met TC Oase
Op 23 februari werd de tennisschool onder de naam ECC -
                         
Els Callens Coaching
gelanceerd. De tennisschool zal onder leiding van Els Callens, samen met het bestuur de club doen heropleven, onder het motto "Tennis is Fun". Zij wenst samen met het bestuur dat het familiale karakter absoluut behouden blijft.
Double click to edit
RATC viert 90-jarig bestaan
Zaterdag 23 juni vierde RATC het 90-jarig bestaan van de club met een boottocht op de Schelde en konden de leden genieten van gratis drank en broodjes, alsook van het prachtig zicht op onze stad.In de namiddag was er de ontvangst op het stadhuis en dan weer terug met de bus naar de club voor een perfect verzorgde BBQ.

De Kerstman kwam op RATC
Zondag 16 december konden onze kids eerst bowlingen, vóór de Kerstman op bezoek kwam en hen een zak vol lekkers en meer overhandigde. Ze beleefden een reuze plezante namiddag.
Royal Antwerp T.C. behaalde het label "Jeugdvriendelijke Tennisclub 2013" in samenwerking met onze tennisschool ECC - Els Callens Coaching.
Einduitslag
13de RATC Indoor Tornooi

Ons 13de Indoor tornooi hebben wij reeds vorige week moeten afsluiten wegens het groot aantal inschrijvingen. Er is afgesloten met 137 dubbel ploegen in 12 reeksen. De deelnemers en deelneemsters zorgden voor de nodige spanning in mooie en sportieve wedstrijden.
Wendy Van Dorst schepen sport van Deurne kwam de prijzen overhandigen aan winnaars en finalisten.
Gans het tornooi zorgde Raymond voor lekkere warme en koude snacks, broodjes en menu's aan zeer democratische prijzen
Wij danken alle deelnemers voor hun bijdrage in ons geslaagd tornooi.
Kidstoer onder leiding van ECC
Onze tennisschool ECC onder leiding van Els Callens wist de meer dan 100 kinderen die deelnamen aan onze Kidstoer op prettige wijze hun wedstrijdjes  te laten spelen.
Nieuwjaarsreceptie 2013
Naar jaarlijkse gewoonte ging ons Nieuwjaarsreceptie door met een drankje, een snack en de nodige muziek van onze DJ - zie ook op onze facebook pagina
Winter dagabonnement 2013/14
Zoals elk jaar geeft b.v.b.a. Fedet - onze uitbater en beheerder van de ballon - onze leden nu ook weer een korting op het winter dagabonnement 2013/14. Bent u lid van RATC dan betaalt u slechts € 65 voor gans de winter (spelen tussen 9u en 17u op weekdagen).
Storten voor het winter dagabonnement kunt u op rekening van b.v.b.a. Fedet   BE22 7310 1766 1247. 
Jeugd Carnaval Tornooi
Onze tennisschool ECC onder leiding van Els Callens zorgde voor een speels en prettig Carnaval tornooi voor onze kleinsten. Verkleed als b.v. princes of Robin Hood werd er gestreden voor de overwinning. Vaardigheids spelletjes zorgden dan weer voor een aangename afwisseling. De Kids vonden het prachtig.
Carnavalfuif op RATC
Een gezellige avond, iedereen op zijn best en om ter mooist verkleed en het nodige plezier, meer was er niet nodig om een knal carnavalfuif te beleven.
Laddertornooi
Vanaf 14 april kan er gespeeld worden voor het laddertornooi in de reeksen EH, ED, DH, DD en DG. Inschrijven is noodzakelijken en kan vanaf nu via link hiernaast. Deelname is enkel voor leden en is gratis. Stand per reeks en reglement kunt u vinden in menu hiernaast.
inschrijven
Eva Li krijgt de fair play trofee 2012-2013 van ECC
Winterlessen zijn gedaan en iedereen is weer gelukkig met het diploma!
Aanleg gravel terreinen vol op aan de gang
De gravel terreinen worden vol op klaar gemaakt, wanneer ze klaar zijn en er op kan gespeeld worden hangt af van de weersomstandigheden. Leden kunnen uiteraard reeds spelen op de 4 smash court terreinen.
Gratis Initiatielessen ECC - Els Callens
Zaterdag 13april heeft de tennisschool ECC onder leiding van Els Callens open deur dag gehouden. Heel wat kinderen en volwassenen namen de gelegenheid te baat om een gratis tennislesje mee te pikken. Als grote verrassing kwam de Paashaas langs tot groot joleit van de jeugdige spelertjes. Achteraf was er nog een Discofuif voor de Kids, die druk werd bezocht en waar heel wat plezier werd gemaakt op de klanken van de DJ van dienst.
Vriendjesdag met ECC tennisschool
Onze kids mochten vrijdag 10 mei hun vriendjes uitnodigen om een middagje te komen tennissen onder leiding van onze tennisschool ECC. Els Callens en haar team zorgden voor een prettige dag voor de kids en iedereen werd dan ook beloond met een appel en een drankje om deze dag af te sluiten.
91ste R.A.T.C. Criterium tornooi, Volvo toer en Kidstoer
In de 12 reeksen Criterium en recratie van ons 91ste Enkel tornooi zijn er 192 inschrijvingen en voor Volvo toer 70 inschrijvingen.
Onder een stralende zon worden de wedstrijden op sportieve wijze gestreden en op het terras genieten de supporters van heerlijke snacks of gerechten van onze uitbaters. Zondag werden de finales gespeelt, gevolgd door de prijsuitreiking. Sandra Van Sweeveldt won het gouden juweel van € 500 geschonken door de Deurnese Diamantcentrale en Maria Eeckels won de fiets  die geschonken werd door de Fietshoek. Andere hoofdsponsors waren BNP Fortis en verzekeringen Groep T.
Woensdagmiddag was het de beurt aan de allerkleinsten en werden er prettige matchkes gespeeld onder leiding van Els Callens en haar team
Tennisschool ECC onder leiding van Els Callens bij de begeleide kindertoer op T.C. Windekind - 9 juni
Mini Maxi Kids nodigen uit
ECC organiseerde de Mini Maxi ontmoeting waarop de KIds hun ouders, grootouders, of andere familieleden konde uidagen om een tennis partijtje te spelen en Raymond zorgde voor een luxe ontbijt voor deze gelegenheid
Clausbeker Ploeg A kampioen in hun reeks - een dikke proficiat !!!
Alle wedstrijden gewonnen, knappe prestatie.
Sfeerfoto"s
Kidstoer
Prijsuitreiking
Criterium
Einduitslagen
Prijsuitreiking
Volvo Toer
91ste Dubbel Criterium tornooi Dubbel
Het 91ste Dubbel Criterium en Recreatie Tornooi wordt gespeeld met 96 inschrijvingen in 9 reeksen. Dank zij het goede weer tijdens de tornooiweek zijn de wedstrijden vlot verlopen. Wij danken alle deelnemers en deelneemsters voor hun sportieve en spannende wedstrijden..
Einduitslag
Masters op T.C. GYM
In de reeks H 15 punten heeft Philip Tyteca de Masters gewonnen tegen Mathias Goossenaerts, in DH 15 punten won hij samen met Ajay Moekoet de finale. Pieter Van Happen won dan weer op zijn beurt DG60 punten samen met Sanne Groetaers (Azua) en in H6 verloor Gert Van Aerschot de finale. Een voor een prachtige resultaten van onze clubleden . Een dikke proficiat!!
Finale
14de RATC Indoor Tornooi
Het 14 de RATC Indoor Tornooi ging van start op zaterdag 16 november met 146 deelnemende ploegen verdeeld in 12 reeksen. Zoals steeds was terrein 2 in onze ballon weer het cafetaria geworden van waaruit de wedstrijden gevolgd konden worden, midden in het gebeuren.
Raymond en zijn team verzorgden zoals steeds voor een lekker hapje en een verzorgd drankje.
Halloweenfeest voor onze Kids
Een middag vol met leuke spelletjes en veel plezier voor onze kids, daar
zorgden onze voorzitster samen met Els Callens en haar ECC Team voor en natuurlijk al de enthousiaste kinderen.
Jeugdvriendelijke Tennisclub 2014
Onze club behaalde dit jaar andermaal het label "Jeugdvriendelijke Tennisclub 2014" dank zij de samenwerking met de tennisschool van Els Callens ECC.
Onze Kids op de Kidstoer T.C. Stabroek
Onder begeleiding van onze Tennisschool ECC namen onze kids deel aan de Kidstoer op T.C. Stabroek
Uitslagen
Foto's finale
Vandaag 26 november ontvingen we het droevige nieuws dat onze Oud-Voorzitter, Raymond Vogels, overleden is. Wij danken hem voor de vele mooie jaren als voormalig voorzitter van RATC, en wensen zijn familie veel sterkte en innige deelneming toe.
Winter Kidstoer, bowling en de Kerstman
Het was 15 december een drukke dag op RATC. 's Morgens was er de Kidstoer, met heel wat inschrijvingen en veel tennisplezier onder de kundige leiding van Els Callens en haar team. In de namiddag konden de kinderen een partijtje bowlingen  en werden dan opgewacht door de Kerstman die voor ieder kindje een geschenkje had. Een prachtige dag.
Carnavaltornooi in samenwerking met TC Brabo voor de Kids
Op 9 maart had het carnavaltornooi plaats ingericht door onze tennisschool en in samenwerking mat TC Brabo. De kinderen hadden er veel plezier aan
Kidstoer op T.C. Borgerweert
Op eigen initiatief van onze leden - de groep hangt goed aan elkaar!


Opening zomerseizoen 2014
Een geslaagde openingsdag voor het zomerseizoen 2014 met welkomtornooi, opendeurdag ECC tennisschool en natuurlijk de Paashaas. Ondanks de aanwijzingen van Els Callens kon de paashaas het toch niet halen tegen Ludo Van Campenhout.
Nino Tsotadze wint nogmaals.
T.C. Ter Eiken , 2014 , Dames 4, winnares finale. en halve finale dames 3!
Mini maxi
Mini maxi de kids tegen ouders, grootouders, ... was weer een succes
Heren 35-5 poule M winnen de IC finale Antwerpen
Na zovele jaren is RATC weer van de partij in de competitie!
Ajay Moekoet, onze sportbestuurder en zijn team hebben de finale Heren 35 gewonnen tegen TC Westerlo.
Vele supporters stonden onze mannen aan te moedigen. Bedankt oor de steun.
Knappe prestatie Heren, van harte proficiat!
Het bestuur

HEREN 35 KAMPIOEN INTERCLUB! Trotse voorzitster! Mijn' rode duiveltjes'
Onze kids namen deel aan de kidstoer op TC Oase. Het was een dag vol ‘ fun’.
Ook op competitievlak waren zij weer op hun best!
Kids en Tienertoer op TC Oase
92ste RATC Enkel Criterium Tornooi - Volvo en Kidstoer
Zaterdag 5 juli ging ons 92ste RATC tornooi van start met 321 inschrijvingen, waarvan 229 in het Criterium verdeeld over 12 reeksen en 87 inschrijvingen in de Volvo toer. Het tornooi verliep op sportief gebied succesvol, maar de weersomstandigheden zorgden ervoor dat er veel moest op verplaatsing gespeeld worden. Wij danken alle deelnemers voor hun sportieve strijd en voor het begrip t.o.v. problemen die de moeilijke weersomstandigheden soms met zich mee brachten en hopen u terug te zien bij onze volgende tornooien. Winnaars en finalisten van harte proficiat.           
Op de prijsuitreiking werd onze voorzitster bijgestaan door de schepen van Sport Ludo Van Campenhout die de prijzen en trofeeën aan de winaars en finalisten uitreikte.
Ook de Volvo toer was een succes en we konden veel jong talent aan het werk zien. Ook aan hen een dank voor de sportieve strijd en felicitaties voor de winaars en finalisten.
Zaterdag was het dan de beurt aan de Kids die van verschillende clubs kwamen deelnemen aan de Kidstoer onder leiding van Els Callens.
Bekijk ook onze facebook pagina voor meer foto's.
                                              
Finale uitslagen
Intergewestelijke Interclub finale ronde 1/2 finale
Op 13 september speelden onze Heren ploeg H35-5 (20-35 pnt) de 1/2 finale in de
eindronde van de intergewestelijke Interclub competitie van  tegen La Volee (AFT)
in Frameries, nabij Bergen. Zij verloren deze ontmoeting en raakten dus niet in de finale. Nietemin een prachtige prestatie en een dikke proficiat voor de ganse ploeg.                                
92ste RATC Dubbel Criterium Tornooi
Het 92ste RATC Dubbel tornooi is van start gegaan met 9 reeksen. Wij danken alle deelnemers voor hun sportieve strijd en hopen u terug te zien op ons indoortornooi in november.                                                                                       einduitslag>>>
Masters van 25 tot 27 september T.C. Gym
Michael Goris verloor 1/2 finale in 4 6 met 2/6 6/43/6. Ook Nino Tsotzadze, die eerste stond in de ranking, verloor op haar beurt bij de Dames 4  met 6/1 3/6 6/7(4). Knappe prestaties die zeker een proficiat waard zijn.                                
Ook hebben we in de dubbelreeksen personen van eigen club die eerst staan.
  * Zo staat in Dubbel Gemengd 2 (tot 90 ptn) Pieter van Happen met Sanne Groetaerts (azua)
  * En in Dubbel Heren 3 (tot 30 ptn) Jan Vanstraelen en Philip Tyteca.
De dubbelspelers dienen geen wedstrijd meer te spelen. Zij ook een dikke proficiat
Erkenning Sportclub Antwerpen
Vandaag wordt in het Sportpark te Deurne door Fanny Vereecke- van Sportstad Antwerpen-het felbegeerde label ‘Erkende Sportvereniging’ van Antwerpen overhandigd.
Wij zijn bijzonder trots, dat we bij één van de eerste genomineerde sportclubs behoren die vandaag haar erkenning in ontvangst mag nemen.
Wat houdt dit in? Hier een ‘greep’ uit een aantal vooropgestelde elementen
waaraan wij als club dienen te voldoen.
Wij werden de voorbije maand gecontroleerd en goedgekeurd.
Wij hebben deze verkenning nu tot 2015 en deze wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Elke 3 jaar worden wij weer gecontroleerd op de veiligheid binnen onze club.
Dit is een belangrijk element voor de toekomst en opbouw van onze club.
Onze voorzitster nam de erkenning met veel plezier in ontvangst ( zie foto)
                               
Jeugdvriendelijke Tennisclub 2015
Ratc in samenwerking met ECC behaalde het label
"Jeugdvriendelijke Tennisclub 2015"
RATC 15de Indoor Tornooi
Het 15de R.A.T.C. Indoor tornooi is van start gegaan met 152 ingeschreven ploegen en was een succes. Een gezellige sfeer zorgde er mee voor, dat gedurende de ganse week, prachtige en sportieve wdstrijden werden gespeeld. Wij danken alle deelnemers voor hun inzet en deelname en een dikke proficiat aan de winnaars en finalisten.
Zie ook op onze facebook pagina voor de sfeerbeelden.
Einduitslag
Kidstoer, de Kerstman en bowling
Op 14 december vond op RATC de Kidstoer plaats. Altijd een evenement met veel ‘FUN’ op RATC. Dit jaar kwam de Kerstman al zeer vroeg op bezoek! Hij is gans de dag gebleven om naar onze RATC/ ECC kids te komen kijken. Zij doen het bijzonder goed.
Vanaf 10.00u was er al veel ‘ FUN’ overal op de terreinen. Ook de ‘tellers’ hadden Kerstmutsen op, zij waren de helpers van Els en de Kerstman om alles in goede banen te laten verlopen. Voor volgend jaar doen we nu al een beroep om je op te geven, we komen altijd handen en ogen te kort J ‘HOHOHO wat een toffe jeugdvriendelijke tennisclub is dit’, zei de Kerstman!
Ieder kind kreeg een geschenkje van de Kerstman!
Er was een hotdogkraam, en wie dorst had kon ook lekkere chocolade of Glühwein krijgen. We melden jullie met trots dat de’ HOT DOGS’ zeer snel uitverkocht waren!!!
In de namiddag was er ook nog het Kerstfeest.
De kinderen gingen onder begeleiding allen samen bowlen( beneden in de club).
Ook de Kerstman deed mee!
En dan was het tijd voor pannenkoeken en pakjes.
Bedankt Kerstman en alle vrijwilligers om van deze kidstoer zo een ENORM tof kinderfestijn te maken!
De kinderen waren allen moe maar zeer tevreden toen ze vertrokken.
Nieuwjaarsreceptie 2015
Zondag 11 januari was de Nieuwjaarsreceptie op RATC. Het was een gezellig weerzien van de zomerleden met een hapje en een drankje. Raymond en zijn team zorgde voor een goed avondmaal met ribbekes en gamba's a volenté. Bekijk de foto's op onze facebook pagina.
Carnavaltornooi voor de KIds
R.A.T.C in samenwerking met TC Oase richt op 22 februari een carnavaltornooi voor de Kids in, onder de kundige leiding van onze tennisschool ECC. Inschrijven vooraf is verplicht. Wees er snelbij plaatsen zijn beperkt.Er wordt gespeeld in rood, groen en oranje reeks. (zie ook affiche)